”Social Drive Out” er en mobil hjælpeindsats, der skal bringe nærvær og håb ud til socialt udsatte i nogle af Danmarks yderområder og små landsbyer. Nu kommer vi også til Bedsted

Mange mennesker kæmper med ensomhed, psykiske udfordringer, misbrug, og andre svære problemer, som forstærkes i denne tid. Frygten for coronasmitte skaber ekstra utryghed, og situationen betyder, at mange sårbare mennesker – langt fra hjælpe - og støtteforanstaltninger – mister det sociale fællesskab, der udgør et vigtigt holdepunkt i hverdagen.
 
Med støtte fra Socialstyrelsens hjælpepakker vil KFUM’s Sociale Arbejde og Nørbygård skabe nærvær og håb for de mennesker, ved at forebygge ensomhed og hjælpe dem gennem denne vanskelige situation. Vi kommer i Thisted, Jammerbugt og Hjørring kommuner.
 
Vi tilbyder omsorg og nærvær i form af en kop kaffe, en varm samtale, hjælp til fornødenheder og rådgivning om bl.a. økonomi, alkohol – og stofmisbrug, retshjælp, konflikthåndtering mv. Alt er gratis.
 
Har du - eller kender du en der har brug for denne indsats, så kommer vi til Bedsted mandage kl. 11.30 – 13.00 hvor vi holder ved Spar. Første gang på mandag den 3. maj 2021.
 
Vi glæder os til at se dig
 
Anne-Mette Dieckmann
projektkoordinator
kontakt os på tlf. 4412 7850 eller mail andi@noerbygaardcentret.dk