Bedsted Handelsstandsforening

Mail til Handelsstandsforeningen:

bedstedhandelstand@gmail.com

Bedsted Handelsstands Forening blev stiftet på generalforsamling i 1969. Foreningens formål dengang var at skabe de bedst tænkelige vilkår for handel, industri og dermed følgende erhverv i Bedsted og omegn.
 
Ligesom tiderne har forandret sig har foreningen også. Nogle af foreningens aktiviteter er blevet ændret og moderniseret gennem årene.
 
Hvor der tidligere var markedsdage afholder vi nu By Night på parkeringspladsen ved Spar samt på byens nye torv ved siden af urmageren.
 
Julemessen afholdes stadig hvert andet år, og næste gang er i 2020. Her deltager mange af handels-standsforeningens medlemmer samt andre lokale butikker og håndværkere.
 
2. søndag i advent afholdes der traditionen tro juleoptog med stor opbakning fra byens borger og foreninger. Vi kan stadig præstere et optog med ca. 10 vogne og mange besøgende i byen. Der er gættekonkurrencer i butiksvinduerne og rundt omkring i byen er der gemt bogstaver til årets juleord. En hyggelig søndag som i øvrigt afholdes sammen med håndværker og borgerforeningens julemarked i Booa.
 
Det er også handelsstandsforeningen som står for byens juleudsmykning i elmasterne samt flagene i masterne til foråret. 
 
Handelsstandsforeningen støtter også gerne gode formål til gavn for byen og byens borgere. Her kan blandt andet nævnes tilskud til blomsterkummer på byens torv.
 
Har du som borger i Bedsted en god ide til en aktivitet eller andet til gavn for byen, så tøv ikke med at række henvendelse til formanden.