Bedsted blomstrer

Bedsted er en driftig og udviklingsorienteret landsby, der lægger vægt på engagement og fællesskab. Byen danner rammen om et godt og trygt familieliv både for børnefamilier og ældre. Vi har en god skole fra 0.-6. klasse, SFO, ungdomsklub og en skovbørnehave, der hver dag nyder vores egen skov; Rønheden. Her er der løbestier, søer og bålplads, som alle kan bruge. Bedsted er kendt for at have ligahold for både mænd og kvinder i volleyligaen og byens hal er omdrejningspunkt for mange idrætsaktiviteter. For de ældre tilbyder vi som noget helt særligt i Thy og nordvestjylland et friplejehjem - oprettet af frivillige i byen. Som samlingspunkt for Bedsted og omegn har vi "Bedsted og omegns Aktivitetshus" - i daglig tale kaldt BooA, som er et nyrenoveret og moderne mødested for alle aldre i byen. Bedsted har omkring 800 indbyggere og byen er anlagt omkring 1880 omkring Thybanen, hvor man stadig kan komme til København på 5 timer med lyntoget.

Fritidsliv, handel og erhverv

Bedsted har et rigt handels - og erhvervsliv, der tæller omkring 50 handels- og erhvervsvirksomheder. Byen har et aktivt foreningsliv både kulturelt og sportsligt - ikke mindst indenfor volleyball, hvor Bedsted KFUM både har et herrehold og kvindehold i 1. division. Bedsted Missionshus er rammen om et aktivt kristeligt fællesskab, hvor børn, unge, voksne og ældre samles i forskellige sammenhæng. I nyrenoverede lokaler i BooA har ældreklubben HOPLA et væld af aktiviteter for ældre fra hele omegnen. KFUM-spejderne og KFUK-spejderne har eget spejderhus med ugentlige aktiviteter. 
Se mere under foreningslisten og listen over handels- og erhvervsliv
.

Boligforhold

Der kan tilbydes byggegrunde i udstykninger i Stormgade og Rønheden. Grundene i Stormgade er på mellem 700 og 750 m2 og koster byggemodnet - 57.000 kr. Rønhede-udstykningens grunde er på knap 900 til godt 1200 m2 og her varierer prisen fra 91000 til knap 95000 kr. ligeledes bygge modnet. Det kan umiddelbart virke underligt, at priserne på såvel byggegrunde som fast ejendom i området er lavprisområde- vel omkring 40 -50 % under landsgennemsnittet. Beskæftigelsen i Sydthy Kommune er god - endnu en god grund til at bosætte sig i en by beliggende mellem den blide Limfjord og det til tider ofte voldsomme Vesterhav. Bedsteds slogan "Bedsted i Thy - go' lille by" er andet og mere end tomme fraser. 

Skovbørnehaven Skovtrolden

 

Bedsted Skole m. SFO

Bedsted Skole er en sporet skole med klassetrin fra 0-6 klasse. Overbygningen blev i 2013 flyttet til Hurup.

Her finder du en af landets indskolinger - en indskoling hvor klasserne er aldresblandet og i stedet hedder Gr A,B og C i stedet for 0,1 og 2 klasse.

På skolen finder du Bedstedklassen, som er en klasse for børn med generelle indlærings problemer og Golfstrømmen som er en specialklasse for børn med sociale og emotionelle vanskeligheder.

Ligeledes er der til skolen tilknyttet en vefungerende Skolefritidsordning.

Se mere på deres hjemmeside.

Bedsted Dagpleje

Dagplejen i Bedsted henvender sig til børn fra 0-3 år.  

At få passet sine børn i dagplejen giver børnene ro, i hjemmelige omgivelser, da børnene bliver passet i dagplejerens eget hjem. En gang i ugen mødes de alle til leg i Bedsted Hallen.

Man kan få passet sine børn i op til 48 timer om ugen mellem 06.00-17.00 i ugens 5 hverdage.

Læs mere om dagpleje tilbuddet på deres egen hjemmeside.